Zasavske lekarne Trbovlje, Rudarska cesta 12, 1420 Trbovlje   |   uprava@zasavske-lekarne.si   |   03 563 26 56

Biotin STRONGPrebudite vašo naravno lepoto 

Vsi si želimo sijoče, močne lase in trdne nohte. Žal pa se pogosto soočamo s krhkimi in lomljivimi lasmi ter razcepljenimi nohti. To velja tako za ženske kot tudi za moške v različnih starostnih obdobjih. Razlogi so največkrat povezani z dedno zasnovo, hormonskim neravnovesjem, jemanjem določenih zdravil, neustrezno prehrano, lahko tudi zaradi nepravilnega delovanja ščitnice.

Ključna sestavina kože, las in nohtov je keratin. Keratin je beljakovina, ki daje lasem in nohtom trdnost ter krepi njihovo strukturo.

              


Rezultat iskanja slik za biotin vitabalans

 

Kombinacija biotina, metionina in cinka za hitrejšo rast las in močnejše nohte

Biotin in metionin sta pomembna za izgradnjo keratina, ključnega gradnika las in nohtov.

Biotin vzpodbuja celice keratinocite k tvorbi keratina. Posledično večja količina keratina vpliva na hitrejšo rast las in krepi strukturo nohtov.

Aminokislina metionin, ki vsebuje element žveplo, daje keratinu značilno trdnost.

Cink je element, ki je prisoten v mnogih encimskih procesih v telesu. Med drugim je pomemben za normalen razvoj organizma, delovanje imunskega sistema ter za ohranjanje zdravih las, nohtov in kože.

 

Do zdravih las in nohtov z Biotin Strong hair & nail

Tablete Biotin Strong hair & nail vsebujejo edinstveno kombinacijo biotina in cinka, ki dokazano prispevata k ohranjanju zdrave kože, las in nohtov, ter metionina za trdne nohte in močne lase.Odpiralni čas