Zasavske lekarne Trbovlje, Rudarska cesta 12, 1420 Trbovlje   |   uprava@zasavske-lekarne.si   |   03 563 26 56

NOVO! KOZMETIKA NABIE V ZASAVSKIH LEKARNAH


NOVO!

V LEKARNI TRBOVLJE JE ZA VAS NA VOLJO CBD KOZMETIČNA LINIJA NABIE.

VLJUDNO VABLJENI!Osnovna filozofija Nabie blagovne znamke je trgu ponuditi najboljše produkte iz kvalitetnih sestavin, sestavljene brez nepotrebnih odvečnih elementov, ki običajno zasičijo kozmetiko z nezdravimi dodatki, ki podaljšujejo rok trajanja in seveda pocenijo izdelavo.

To se kaže tudi v izbiri embalaže ki je očiščena nepotrebnih plastičnih elementov, in usmerjena tudi v recikliranje in ponovno uporabo. Njihovi produkti govorijo sami zase. In izkušnja uporabnika je za njih najpomembnejša.

Nabor produktov je nastajal s temeljitim premislekom in ponosno lahko predstavimo linijo prehranskih dopolnil in kozmetičnih izdelkov, ki vsak zase govorijo njihovo zgodbo. V vsak produkt so vložili ogromno znanja ga izpopolnili kolikor je bilo to mogoče.

Cilj je bil ustvariti produkte po katerih stranka zaradi kvalitete večkrat posega, zaradi dostopne cene pa si jo tudi lahko privošči.


Odpiralni čas

Obvestilo: zaradi trenutnih razmer spreminjamo odpiralni čas lekarniških enot Zasavskih lekarn (velja od srede, 28.04.2020).